Tel.:
Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd.
Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd.

  Het kwaliteitsproduct is Onze Hartstocht; Service&Innnovation is Onze Opdracht.

Thuis

Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
China Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5

Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd.

NANYA was opstelling in 1994 en dekking meer dan 27.000 vierkante meters, nu is het één van de vroegste en grootste pulp het vormen machinesvervaardiging in China en wordt de belangrijke leverancier van pulp vormende machines in de wereld.

NANYA heeft meer dan 50 personen in R&D-centrum, met specifieke professionele technici die last die van machines, thermische energie, elektrotechniek, het centrum van het vormproces en document nemen technologie maken.

NANYA heeft samenwerking op lange termijn met beroemde universiteiten, de Universiteit van Guangdong van Technologie (GDUT) en Universiteit de Zuid- van China van Technologie (SCUT) gevestigd. Wij ontwikkelen en passen in binnen- en buitenland samen de geavanceerde technologie toe deze jaren.

NANYA-machines verkregen Ce-certificaat en gingen TUV en SUS-inspectie over. NANYA keurt de internationale merken voor vervangstukken en hulpmateriaal, zoals Siemens/Schneider /Festo, enz. goed

NANYA heeft machines en vormen naar meer dan 50 landen en gebieden uitgevoerd en van goede reputatie onder klanten genoten.

NANYA zal de optimale oplossing voor u verstrekken om plastiek en Storaxschuim te vervangen. Maak gezamenlijk effect voor een groenere wereld.

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Nanya

Aantal werknemers : 250~300

Jaarlijkse omzet : 10Million-50Million

Opgericht Jaar : 1994

Export pct : 60% - 70%

geschiedenis van het bedrijf

NANYA wordt gevestigd in Guangzhou-Stad, in 1994 wordt gevestigd die. Na meer dan 20 jaar inspanningen, hebben wij meer dan het marktaandeel van 60% in China bereikt en onze producten naar meer dan 50 landen en gebieden met succes uitgevoerd. 

In 1994, was NANYA opstelling in Guangzhou-Stad.

In 1996, ontwikkelde NANYA de eerste roterende die het vormen zich machine in China, hoofdzakelijk op eidienblad, eidoos, fruitdienblad, kophouder, schoenspanners enz. wordt toegepast.

In 1998, werd NANYA een joint-stock bedrijf. Sedertdien absorbeert NANYA de geavanceerde technologieën van buitenlandse deskundigen, maar ook werkt met universiteiten en wetenschappelijke instellingen samen.

In 1998, produceerde NANYA de eerste volledig automatische thermoforming die machine in China, hoofdzakelijk op dishware, hoogste-rang verpakking, medische behandelingproducten, en pulp het vormen knutselen, enz. wordt toegepast.

In 2001, ontwierp NANYA en maakte de eerste automatische vergeldende het vormen zich machine in China op dat zeer de de arbeidsintensiteit van de exploitanten verminderde.

In 2003, vond NANYA techniek en leidde tot de machine om de pallet van de papierpulp te maken. Het gebruikt hoofdzakelijk het substituutmateriaal om houten pallet en plastic pallet te maken,

In 2004, NANYA-begon de opstelling het Ministerie van Buitenlandse Handel en vormende de machinezaken van de de uitvoerpulp te doen.

Sinds 2007, wordt NANYA een lidleverancier op ALIBABA.

Sinds 2008, woont NANYA de Kantonmarkt in de lente en de herfst bij elk jaar.

In 2011, werd NANYA een lid van de Verpakkende Federatie van China.

In 2015 die, verkreeg NANYA het Certificaat van de Technologieinnovatie door Guangzhou Science Technologie en Innovatie de Commissie wordt verstrekt.

In 2016, ontwierp NANYA en maakte het vaatwerk thermoforming met robot, krijgen de producten ver*warmen-hete pressing-rand automatisch in orde maken-stapelend.

In 2017, leidde NANYA tot de minilaboratoriummachine, die verpulverend systeem integreert, die systeem, heet-perssysteem, vacuümsysteem en het systeem van de luchtcompressor in één machine vormen.

In 2018, verkocht NANYA the10th-productielijn aan eppor-Pak, dat de grootste vervaardiging van het eidienblad in Zuidoost-Azië is.

In 2019, vond NANYA de technieken om deksels voor koffiekoppen te maken.

 

bedrijfsdiensten

NANYA-aanbiedingen meer dan 100 soorten pulp het vormen materiaalspecificatie. Voor verschillende capaciteit en producten, hebben wij semi automatische en volledig automatische productielijnen voor uw keus.

1. Machinecategorieën:

Momenteel hebben wij 4 belangrijke machinecategorieën, vaatwerk makend machines, eidienblad/fruitdienblad makend hoge machines, - kwaliteit & de algemene machines van het kwaliteits industriële pakket.

China Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

2. Vormontwerp & productontwikkeling

NANYA heeft zijn eigen vormcentrum en team van het vormontwerp. Wij niet alleen ontwerpen en produceren vormen voor klanten, maar ook verstrekken beroepsopleiding en technische ondersteuning in vormenontwerp en productie.

China Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

3. Technische ondersteuning

NANYA helpt klant om van de de workshoplay-out van de investeringsanalyse te maken het ontwerpworkshop de verrichting van de de installatiebegeleiding van de bouwtekeningen opleiding.

Na de verkoopdienst: de de onlinevergaderingdienst van de afstandsbedieningdienst/de vervangstukkendienst.

Bedrijfteam

Nanya bezit meer dan 200 personeelsleden en heeft opstellings Technische Afdeling, Productieafdeling, Bewerkende Afdeling, Onderzoek & ontwikkelt Centrum, Techniekafdeling, Verkoop & naverkoopafdeling en andere afdelingen. Elke afdeling heeft zijn eigen opdracht en verplichting en werk samen om kwaliteitsmachines en de goede dienst te waarborgen.

China Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

China Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd.
Road van No.8shiqing, Qingfeng-Wetenschap & Technologie Industriezone, Shijing-Stad, Baiyun-District, Guangzhou, de Volksrepubliek China
Tel.:86-20-86022330
Mobile Site Privacy Policy | China Goed Kwaliteit Pulp Vormend Materiaal Leverancier. © 2015 - 2022 pulpmoldingequipment.com. All Rights Reserved.