Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd.

 

  Het kwaliteitsproduct is Onze Hartstocht; Service&Innnovation is Onze Opdracht.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd.

Certificaten
Van goede kwaliteit De Vormende Machine van de papierpulp voor verkoop
Van goede kwaliteit De Vormende Machine van de papierpulp voor verkoop
Klantenoverzichten
De machine werkt volkomen en de naverkoopdienst is uitstekend. Ik hoop oprecht wij een zakelijke relatie op lange termijn met Nanya kunnen houden.

—— Mohammed

Ik vertrouw op uw kwaliteit en waarborg en wij zullen voor samen het maken van contrbution aan menselijke milieubescherming streven.

—— Alfred

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd.

1 2 3
Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd. Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd. Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd.
Onze werkplaats Onze werkplaats onze toonzaal

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : Nanya
Aantal werknemers : 300~350
Jaarlijkse omzet : 10Million-50Million
Opgericht Jaar : 1994
Export pct : 60% - 70%

Wij zijn een high-tech professionele fabrikant van het pulp vormende materiaal en bieden wereldwijd machines aan. Gevestigd in 1994, met geavanceerde technologie, uitstekende kwaliteit, die de naverkoopdienst en concurrerende prijs tevredenstellen, hebben wij more and more klanten en gekregen hoge reputaties van hen bereikt. Nu heeft Nanya werd één van de belangrijke leveranciers in de pulp vormende industrie in huis en in het buitenland markt.

 

Dit bedrijf heeft zich in het ontwikkelen van en de productie van pulp vormende machines, de matrijs van de pulpvorm, het bewerken en pulp gevormde verpakkende producten meer dan 20 jaar gespecialiseerd. Wij vestigden ook speciaal onderzoekscentrum en werkten met wetenschap en technologieuniversiteiten en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen samen, dus werden de geavanceerde pulp het vormen technologie en de rijke ervaring bereikt. Tot nu toe, bezitten wij meer dan tien octrooien over het pulp gevormde materiaal.

 

Ons bedrijf heeft het Certificaat en het EG-merk van ISO9001 verkregen. Bovendien, Nanya is de ondervoorzittersonderneming van de Pulp Vormende Vereniging van China. Nochtans, hebben wij nooit om opgehouden door te gaan. Als belangrijk bedrijf voor pulp vormend materiaal in China, controleren wij strikt over de kwaliteit van de producten.  Onze producten hebben de inspectie door de kwaliteit van China en technische supervisiedienst overgegaan. Nu veroorzaken wij meer dan 100 soorten pulp vormende machines die naar meer dan 50 landen worden uitgevoerd.   

 

Een professioneel team met sterke samenhang is één hoofdreden waarom Nanya succes bereikte. De werknemers in dit team zijn hogere ingenieurs en technicists die grote bijdrage tot mechanische ontwerp en productie, elektrificatie en automatisering, thermische energie, papierfabricage, procestechniek, vormontwerp leverden. Om het de potentiële zorgen en probleem van de klant op te lossen, zijn onze ingenieurs beschikbaar aan de fabriek van de klant voor installatie, het zuiveren en opleiding. De ingenieur zal de operationele benadering, de technologie van het productieproces, onderhoudsmethode verstrekken.

 

Nu, bezit ons bedrijf drie fabrieken die de vormende machines van de vervaardigingspulp, pulp vormende vormen en pulp vormende respectievelijk producten. De producten die wij zijn zoals hieronder hebben aangeboden:

 

1.Various pulp vormende productielijnen: zoals de machine van het eidienblad, de machine die van de eidoos, de productielijn van het fruitdienblad, het vaatwerkmachine van de papierpulp, pulp industriële pakketmachines, materiaal van de pulp het vormende pallet vormen.

 

2. Diverse pulp vormende producten: zoals eidienblad, eidoos, fruitdienblad, pulp gevormd vaatwerk, medische behandelingproducten die, industriële pakketten, kophouder, pot, schoentussenvoegsel planten.

 

3.Various vorm/het bewerken voor bovengenoemde producten.

 

Wat wij deden en wat wij doen moet de beste pulp vormende machines en de producten aanbieden, om tot de ontwikkeling van de milieubescherming bij te dragen. Wij hopen oprecht dat wij zakelijke relatie op lange termijn en vriendschappelijke met uw geacht bedrijf kunnen vestigen. Wij zullen grote inspanningen leveren om de wereld te helen en het beter te maken samen met vrienden over de hele wereld.

 

 

Nanya Korte Introduction.pdf

Voor meer informatie, te downloaden gelieve ons kort inleidingsdossier.

 

 

 

Contactgegevens
Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jerry Jiang

Tel.: 86-13710736536

Fax: 86-020-86022606

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)