Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd.

 

  Het kwaliteitsproduct is Onze Hartstocht; Service&Innnovation is Onze Opdracht.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Geschiedenis

Certificaten
Van goede kwaliteit De Vormende Machine van de papierpulp voor verkoop
Van goede kwaliteit De Vormende Machine van de papierpulp voor verkoop
Klantenoverzichten
De machine werkt volkomen en de naverkoopdienst is uitstekend. Ik hoop oprecht wij een zakelijke relatie op lange termijn met Nanya kunnen houden.

—— Mohammed

Ik vertrouw op uw kwaliteit en waarborg en wij zullen voor samen het maken van contrbution aan menselijke milieubescherming streven.

—— Alfred

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd.

1 2 3
Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd. Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd. Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd.
Onze werkplaats Onze werkplaats onze toonzaal

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : Nanya
Aantal werknemers : 300~350
Jaarlijkse omzet : 10Million-50Million
Opgericht Jaar : 1994
Export pct : 60% - 70%

Vóór 1994, „was de Elektromechanische het Instrumentenfabriek van Guangzhou Nanya“ een mechanisch materiaalfabrikant hoofdzakelijk voor drogende machine en elektromateriaal het maken.

 

In 1994, pulp het vormen werd de technologie in Europa geïntroduceerd in ons bedrijf. Dan ontwikkelden wij en maakten de eerste vastgestelde pulp vormende productielijn in China op en verkochten het aan HOKONG PROTECH & hallo-PAKpulp MOULD DEVELOPMENT LIMITED voor het maken van producten van het pulp de vormende pakket in Dongguan, de provincie van Guangdong. Dit soort machine kan meer dan 10 jaar normaal werken.

 

In 1996, ontwikkelden wij de eerste roterende het vormen zich machine in China. Dit type van machine is uitgebreid toegepast op eidienblad, eidoos, fruitdienblad, kophouder, schoenspanners enz.

 

In 1998, veranderde ons bedrijf zijn naam als „van het de Pulp Vormende Materiaal van Guangzhou Nanya Naamloze vennootschap“ en werd een joint-stock bedrijf. Sedertdien heeft dit bedrijf in het ontwikkelen van en de productie van pulp vormende machines in dienst genomen. Wij niet alleen absorberen de geavanceerde technologieën van buitenlandse deskundigen, maar ook werken met universiteiten en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen samen. Wij proberen ons beste om de geavanceerde technologie goed te keuren en nieuwe toepassingen te onderzoeken voor pulp het vormen. Wij hebben divers pulp vormend materiaal passen voor verschillende toepassingen, zoals eidienblad, fruitdienblad, industriële pakketproducten, landbouwproducten, dishware, medische behandelingproducten, de pallets enz. van de papierpulp ontwikkeld.

 

In 1999, produceerden wij de eerste volledig automatische thermoforming machine in China. Dit type van machine heeft wijd in het maken dishware, hoogste-rang verpakking, medische behandelingproducten, bouwmaterialen, en pulp het vormen knutselen gebruikt.

 

In 2001, ontwierpen wij en maakten de eerste automatische vergeldende het vormen zich machine in China op dat de de arbeidsintensiteit van de exploitanten grotendeels verminderde. Tegenwoordig heeft dit type van machine de positie van halfautomatische het vormen zich machine fundamenteel vervangen.

 

In 2003, vonden wij de productietechniek en creeerden de machine om de pallet van de papierpulp te maken. Het gebruikt hoofdzakelijk het substituutmateriaal om houten pallet en plastic pallet te maken, die meer energie - besparing en milieuvriendelijk is.

 

In 2004, begonnen wij opstelling het Ministerie van Buitenlandse Handel in ons bedrijf en vormende de machinezaken van de de uitvoerpulp te doen.

 

Sinds 2008, wonen wij de Kantonmarkt in de lente en de herfst bij elk jaar en wij zijn zo geëerd om de kans te krijgen om aan de buitenlandse professionele tentoonstellingen in de pakketindustrie deel te nemen. In de tentoonstelling toont, toonden wij onze technische verwezenlijkingen en toepassingen voor pulp het vormen aan, over de hele wereld aantrekkend grote aandacht van deskundigen in de pulp vormende industrie van. De deskundigen werden verzocht om onze fabriek te bezoeken en deelden ervaring met ons op hoe Nanya in internationale handel professioneler kan zijn toont en hoe te om het hart van buitenlandse klanten te winnen. Op deze wijze, zijn onze producten de internationale markt ingegaan en van een hoge reputatie onder klanten genoten.

 

Vandaag is Nanya de grootste fabriek van pulp vormende machines in China geworden, die de richting voor de de pulp vormende industrie van China leiden. Wij wijden ons aan het onderzoeken en veroorzakend allerlei pulp vormend materiaal pas voor de eisen van verschillende klanten. Na meer dan 20 jaar inspanningen, hebben wij meer dan het marktaandeel van 60% in China bereikt en onze producten naar meer dan 50 landen met succes uitgevoerd. Nanya zal zijn beste proberen om hoogte te veroorzaken - de vormende machines van de kwaliteitspulp en de perfecte naverkoopdienst voor onze klanten aanbieden en wij verheugen ons op uw komst en samenwerking.

 

Contactgegevens
Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jerry Jiang

Tel.: 86-13710736536

Fax: 86-020-86022606

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)